DIÆTISTEN PÅ BESØG

Vil du gerne have en personlig og dybere gennemgang af din livsstil eller undgå at skulle køre langt til diætisten, så kan du bestille din konsultation som hjemmebesøg. Vi gennemgår dit køleskab og køkkenskabe og snakker om valg af fødevarer, hvordan man læser varedeklarationer og undgår faldgruber.

Hvorfor vælge et diætistbesøg?

 

Et hjemmebesøg giver mulighed for et mere dybdegående tjek af din livsstil og kostvaner. Vi kan gennemgå dit køleskab og skabe i hjemmet og snakke om fordele og ulemper ved de forskellige produkter.

 

Vi kan i den sammenhæng også gennemgå varedeklarationer og gode indkøbsvaner, så det bliver nemmere fra starten at vælge det sunde allerede i supermarkedet.

​

Mærkningsordninger som fuldkornsmærket og nøglehulsmærket og portionsangivelser på varer er gode at kende til. Det er en nem måde at vælge til eller fra på, når det skal være let. Vi gennemgår alle relevante mærkninger.

​

Diætvejledning

Ved et hjemmebesøg af diætisten får du naturligvis også en gennemgang af din kost, vejning og måling og analyse af din kost, ligesom i den almindelige diætvejledning i klinikken.

Målet er at finde frem til, sammen med dig, hvad det er, du gerne vil ændre på og hvilket mål, du gerne vil nå. Jeg har en viden om, at ændring af livsstil og vaner tager tid. Vi arbejder derfor sammen om at tage "små skridt" i den retning, du ønsker.

Fordelen ved hjemmebesøg er

 

 • at du er i dine egne trygge omgivelser

 • at det er nemmere for dig at vise mig, hvem du er

 • du skal ikke bruge tid på transport hverken før eller efter

 • du har min udelte opmærksomhed, da jeg max. har to klienter til hjemmebesøg samme dag

​​

Hjemmebesøg kan være en fordel for dig

 • som har svært ved at omlægge livsstilen i praksis og har brug for en del støtte og hjælp

 • som vil forkæle dig selv med en personlig coach og guide, der tager dig i hånden

 • som ældre, der har svært ved at komme ud

 • som enlig mor eller mor på barsel, hvor transport med børn kan være en udfordring

 • som er højgravid, kronisk syg, svagt gående eller syg på anden vis

 • som vil spare ventetid og transporttid

2 timer 700 kr.

Den første gang er det vigtigt at vi har god tid, så vi kommer omkring alle de vigtige elementer i dit liv.

1½ time 500 kr.

I opfølgningerne snakker vi om, hvordan det er gået siden sidst og du får evt. udleveret en kostplan eller justeret handlingsværktøjer.

400 kr.

En kostplan laves efter ønske og individuelle kostpræferancer og livsstil og kan købes i forbindelse med en konsultation.

​

Tilskud til diætist

 

​

Sygeforsikringen "danmark" giver tilskud til konsultationer hos privatpraktiserende autoriserede kliniske diætister på 50% af egen-betalingen. Er du medlem, så læs mere på deres hjemmeside her.

Sundhedsforsikringer

 

Mange forsikringsselskaber yder desuden tilskud til behandling hos autoriseret klinisk diætist via en sundhedsforsikring, hvis du har tegnet sådan en. Eller måske har du en sundhedsforsikring gennem din arbejdsgiver.

Reglerne for at få tilskud varierer, afhængigt af hvilket selskab det er. Kontakt dit forsikringsselskab for at høre nærmere om, hvordan du er dækket.

Klinisk Diætist Tilia Hansen

Markvangen 18

8400 Ebeltoft

Tarm & Kost Klinikken

Autoriseret Klinisk Diætist

Autorisations ID OC 108

© 2016 Diætist Klinikken

Kontakt info:

Tel. +45 23 92 87 04

Email: diaetist@info.dk

 • Grey Facebook Icon
 • Grå Instagram Icon
 • Grå LinkedIn ikon