KOGNITIV KOSTVEJLEDNING

​

Få hjælp til ændring af vaner

Hvis du har haft gentagne mislykkede forsøg på ændring af kostvaner og livsstil eller oplever yo-yo vægt og tilbagefald til tidligere vaner, så ligger der højst sandsynligvis nogle psykologiske barrierer bag, som du kan have fordel af at blive bevidst om.

Kognitiv kostvejledning har ikke fokus på vægttab i kg, men hjælper dig til at se, hvad det er, der forhindrer dig i at gøre det, som du ved, at du skal gøre for at nå dine mål. Via undervisning og kognitive redskaber bliver du hjulpet til at håndtere det rigtigt, så det i fremtiden forhåbentlig bliver nemmere for dig at nå dine mål.

Tilskud til diætist

 

​

Sygeforsikringen "danmark" giver tilskud til konsultationer hos privatpraktiserende autoriserede kliniske diætister på 50% af egen-betalingen. Er du medlem, så læs mere på deres hjemmeside her.

Mange forsikringsselskaber yder desuden tilskud til behandling hos autoriseret klinisk diætist via en sundhedsforsikring. Måske har du en privat sundhedsforsikring gennem din pensionsordnining hos din arbejdsgiver. Reglerne for at få tilskud varierer, afhængigt af hvilket selskab det er. Kontakt dit forsikringsselskab for at høre nærmere om, hvordan du er dækket.

 

Gavekort

 

​

Der kan laves gavekort til alle konsultationer og pakkeløsninger, som sendes elektronisk pr. email. Gavekortet er personligt og kan ikke refunderes.